Skip to main content

Retour & Terugbetaling

Voordat we verzenden
Een volledige terugbetaling* is beschikbaar voordat we een bestelling hebben verwerkt en gaan inpakken. Het verzoek moet worden ingediend bij onze klantenservice d.m.v. een support ticket.

Situatie

Tijd voor indienen Verzoek

    Retour Kosten   

     Restocking Kosten   

Annulering of Wisseling Voor de Verzending  

   Voor het process van inpakken en verzenden   

Absoluut Niet

    Absoluut Niet

*Houd er a.u.b. rekening mee dat een terugbetaling 3-7 werkdagen in beslag kan nemen.


Wanneer een product verzonden is op het moment dat een annulering is gelezen en verwerkt door Superaankoop, zal de bestelling worden verwerkt volgens het “14 dagen geld terugbeleid”.”.

Voor meer informatie over het retour en terugbetalingsbeleid, lees a.u.b. onze Algemene Voorwaarden. .


3. Retourbeleid
14 Dagen Geld Terugbeleid
Superaankoop bied alle klanten het 14 dagen geld terugbeleid. We willen dat al onze klanten met vertrouwen en een gerust hart kunnen winkelen bij superaankoop.co.nl.

Retour, Ruilen en Annulering

Situatie

Tijd voor indienen Verzoek

Retour Kosten

 

Administratie Kosten

 

Restocking Kosten

Retour of Omruilen van een Ongebruikt Product

14 Dagen

De retour kosten naar Hong Kong zijn voor de klant. 

 

 

 

25 EUR


Tot €50, - voor ieder ontbrekend accessoire

Retour van Defect of DOA product

14 Dagen

De retour kosten naar Engeland zijn voor de klantAbsoluut Niet

Tot €50,- voor ieder ontbrekend accessoire

Retour van een verkeerd geleverd product

14 Dagen

De klant retourneert het product naar Engeland en zal ze verzendkosten terug ontvangenAbsoluut Niet

Tot €50,- voor ieder ontbrekend accessoire

Ontbrekende Items

48 Uur

Absoluut Niet

Absoluut Niet

Absoluut Niet

 

3.1 Algemene Conditie Vereisten

Iedere volledige terugbetaling of vervanging moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • De producten waren aangeschaft op onze website. (www.superaankoop.co.nl)
 • Een RMA verzoek ticket is ingediend en ontvangen door ons, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
 • Items worden geretourneerd met
 • o Een kopie van uw factuur
 • o Een kopie van uw RMA nummer en formulier
 • o De originele productverpakking
 • Items zijn in nieuwe en ongebruikte staat (met al het originele verpakkings material, inclusief alle accessoires en andere materialen), tenzij het om een defect of DOA item gaat. Dit zijn b.v. voorwaarden waarmee we bepalen dat een product in nieuwe staat is:
 • o De originele screenprotector is niet verwijderd
 • o De verpakking van accessoires is niet beschadigd
 • Items moeten binnen 14 dagen na goedkeuring van het RMA ticket worden verzonden naar ons gemachtigde retour centrum.

Houd er a.u.b. rekening mee dat een restocking tarief tot €50,- zal worden afgetrokken van een terugbetaling, wanneer een retour niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden.

Superaankoop behoud het recht iedere retour te verwerken volgens ons eigen goeddunken. Iedere beslissing door ons, of onze gemachtigde vertegenwoordiger, zal beslissend zijn.


Retour of Ruilen (14 Dagen Geld Terugbeleid)

Superaankoop bied alle klanten het 14 dagen geld terugbeleid. We willen dat al onze klanten met vertrouwen en een gerust hart kunnen winkelen bij superaankoop.co.nl

Iedere klant kan het recht op een retour uitoefenen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en kiezen voor een terugbetaling of wisseling van product.

Zolang als u voldoet aan de voorwaarden welke zijn uitgelegd in onze algemene voorwaarden, punt 3.1, zal een retour worden goedgekeurd. Wanneer goedgekeurd, bent u verantwoordelijk een retourzending te regelen voor het gehele pakket (bekijk 3.1 voor details) naar ons magazijn in Hong Kong. Wanneer we het product hebben ontvangen en de inspectie hebben afgerond, kunnen we de terugbetaling of omruiling verwerken.

Hour er a.u.b. rekening mee dat u zelf verantwoordelijk voor bent de kosten van de retourzending te dekken en dat er administratiekosten van €25,- zullen worden afgetrokken van een terugbetaling. Een restocking tarief kan worden berekend wanneer we een retourzending ontvangen zonder de bijbehorende accessoires.

Uitsluitingen: 

 • Headphones, Earphones and Producten voor Persoonlijke Verzorging (zoals scheerapparaten) komen niet in aanmerking voor dit beleid wegens hygiëne.
 • Gelieve er van op de hoogte te zijn dat Apple producten die geactiveerd zijn wegens Kwaliteitscontrole niet vervangen worden volgens 14dagen Retour & Terugbetalingsbeleid omdat deze producten volledig nieuw en origineel zijn.


Retour van een Defect Product of DOA Item
Wanneer uw product defect is of DOA (dead on arrival), binnen 14 dagen van ontvangst van de goederen, komt u in aanmerking voor een retour.

Zolang als u voldoet aan de voorwaarden welke zijn uitgelegd in onze algemene voorwaarden, punt 3.1, zal een retour worden goedgekeurd. Wanneer goedgekeurd, bent u verantwoordelijk een retourzending te regelen voor het gehele pakket (bekijk 3.1 voor details) naar een service adres in Engeland. Wanneer we het product hebben ontvangen en de inspectie hebben afgerond, kunnen we de terugbetaling of omruiling verwerken. Superaankoop behoud het recht een defect item te vervangen met een item dat is refurbished tot een nieuwe staat.

Kosten?  - Natuurlijk zijn er geen administratie kosten in deze situatie.

Retour van een Verkeerd Geleverd Item Wanneer we het verkeerde product leveren, komt u in aanmerking voor een retour onder deze clausule. U moet ons op de hoogte brengen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en u kunt kiezen voor een retour of omruiling.

Zolang als u voldoet aan de voorwaarden welke zijn uitgelegd in onze algemene voorwaarden, punt 3.1, zal een retour worden goedgekeurd. Wanneer goedgekeurd, bent u verantwoordelijk een retourzending te regelen voor het gehele pakket (bekijk 3.1 voor details) naar een service adres in Engeland. Wanneer we het product hebben ontvangen en de inspectie hebben afgerond, kunnen we de terugbetaling of omruiling verwerken. In deze situatie zullen we de kosten van de retourzending aan u terugbetalen, nadat we de factuur voor deze kosten hebben mogen ontvangen.

Kosten?  - Natuurlijk zijn er geen administratie kosten in deze situatie.


Missende Items
Wanneer u ziet dat een product ontbreekt uit de verpakking, of wanneer er een accessoire mist, neem dan binnen 48 uur van ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Wij zullen een onderzoek starten bij de koerier, welke tot 5 weken kan duren, voordat een oplossing kan worden aangeboden.

Verdere Opmerkingen

 1. Wanneer een item niet word geretourneerd in een acceptabele staat, zoals is aangegeven in de algemene voorwaarden, punt 3.1, zullen we een restocking tarief van €50,- aftrekken van een terugbetaling.
 2. U zult zorg moeten dragen dat de items, accessoires en productverpakking goed worden ingepakt, zodat deze in originele en onbeschadigde staat worden geretourneerd.
 3. Wij behouden het recht een retour te weigeren en/of deze als mishandeld te beschouwen volgens ons garantiebeleid
 4. Wanneer een retour als onacceptabel word verklaard, en hierdoor word geweigerd, zal de klant de kosten moeten dekken voor de zending terug naar de klant.
 5. Wanneer u ons z.s.m. kunt voorzien van foto’s van het product, zal dit het process van goedkeuren van een retour veel efficiënter maken.
 6. Helaas zijn wij, wanneer er geen verzekering wordt afgesloten, niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan de goederen tijdens een retourzending. Wij raden u daarom aan een retourzending te laten verzekeren, deze kosten zijn voor de klant.
 7. Vanwege de complexiteit van LCD schermen, kunnen we alleen een retour goedkeuren wanneer:
 • Er 5 of meer dode/heldere pixels in het scherm zijn (ongeacht positie).
 • Er 3 of meer dode/heldere pixels in het scherm zijn binnen 3mm van elkaar.
 

Hoe kunt u een verzoek voor een Retour aanvragen (RMA)

Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor een RMA verzoek, bekijk a.u.b. de voorwaarden zoals uitgelegd in onze algemene voorwaarden. Vul vervolgens alle benodigde informatie in op onderstaande pagina:

https://rma.superaankoop.co.nl

U zult ons moeten voorzien van zoveel mogelijk informatie. Denk hierbij aan foto’s, gedetailleerde omschrijvingen, bestelinformatie, etc.

Nadat u het formulier heeft ingediend, zullen we in normale omstandigheden binnen 24-72 werkuren contact met u opnemen.

Voor meer informatie rondom ons retour en terugbetalingsbeleid, lees a.u.b. onze algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden.

 


 
Nieuwsbrief
Misschien Niet Nu
Geschiedenis 0